Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zamjenik župana Cebalo na predstavljanju programa 75. Dubrovačkih ljetnih igara

Ususret Festi svetog Vlaha danas je u Festivalskoj palači predstavljen program 75. Dubrovačkih ljetnih igara, koje će se tradicionalno održati od 10. srpnja do 25. kolovoza 2024. na dvadesetak ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.

Uz ravnateljicu Dubrovačkih ljetnih igara Ivanu Medo Bogdanović, umjetničku ravnateljicu Martinu Filjak, ravnateljicu dramskog programa Senku Bulić te pomoćnika umjetničke ravnateljice za produkciju Marina Kaporela, na predstavljanju programa govorili su ministrica kulture i medija Republike Hrvatske Nina Obuljen Koržinek, zamjenik župana Joško Cebalo te zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić.

‘Čestitam novom umjetničkom vodstvu Igara, siguran sam da ste spremni i svjesni da je jedan veliki i odgovoran zadatak pred vama, ali dijelim uvjerenje da ćete tomu uspješno i odgovoriti. Veselimo se predstavljenom programu, uvjereno smo da će i ove godine privući veliki broj posjetitelja. Zasigurno da su Dubrovačke ljetne igre jedan od najvećih hrvatskih festivala, ali i šire’, rekao je zamjenik župana Joško Cebalo.