Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Župan sa suradnicima obišao projekt društvenog doma u Kobiljači

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima i načelnikom Općine Pojezerje Borislavom Dominikovićem obišao je radove na projektu izgradnje društvenog doma u Kobiljači.

Riječ je o zajedničkoj investiciji Općine Pojezerje i Dubrovačko-neretvanske županije koja se sufinancira i sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Naime, Dubrovačko-neretvanska županija prijavila je drugu fazu ovog projekta na Program održivog razvoja lokalne zajednice u 2023. godini te je Ministarstvo odobrilo sredstva u iznosu od 35 tisuća eura. Sljedeća faza projekta prijavljena je na novi javni poziv.

Radovi na društvenom domu jako dobro napreduju te će ova investicija, po završetku, uvelike pridonijeti stanovnicima Kobiljače, kao i cijele Općine Pojezerje. Unutar društvenog doma planirano je više sadržaja, među kojima i prostorije za udruge, društveni i drugi sadržaji.

U današnjem obilasku, uz župana Dobroslavića i načelnika Dominikovića, bili su i zamjenik župana Joško Cebalo, pročelnice Jelena Dadić Račić i Žaklina Marević te ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić.