Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv na besplatnu radionicu “Pozicioniranje branda na društvenim mrežama”

Tradicionalni marketing u digitalnom dobu više ne daje zadovoljavajuće rezultate. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, društvene mreže su postale neizostavan alat u marketinškoj strategiji svakog uspješnog poduzeća. Kako bismo uspjeli privući potencijalne kupce i prodrijeti u njihovu podsvijest, moramo iskoristiti prednosti koje društvene mreže pružaju.

Kako bi vaš posao ostao u trendu i došao do nove publike, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu u Dubrovniku i Pločama na temu Pozicioniranje branda na društvenim mrežama.

DUBROVNIK:

Termin: 15.02.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

PLOČE:

Termin: 16.02.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će održati Ivana Granić Vican, vlasnica marketinške agencije Studio CroBrand. Ivana će podijeliti svoje stručno znanje o podsvjesnoj prisutnosti koju brendovi ostvaruju online. Radionica će obuhvatiti ključne teme poput Instagrama i TikToka, kratkih video formata, brendiranja te online komunikacije s kupcima. Pritom će se naglasiti važnost izgradnje snažne slike brenda na društvenim mrežama. Ivana ističe da su društvene mreže idealan poligon za pokretanje dobre priče te da nisu rezervirane samo za brendove s velikim budžetima, već za one koji posjeduju dobru volju.

Osim navedenih tema, radionica će obuhvatiti strategije privlačenja pažnje, kreiranje viralnog sadržaja, kreiranje strategije  te inovativne taktike na društvenim mrežama i brand storytelling, pružajući uvid u moć pripovijedanja priče u izgradnji emocionalne veze s potrošačima.

Polaznici će, također, naučiti o komunikaciji s kupcima, kreativnosti u oglašavanju te važnosti prilagodbe strategije različitim društvenim platformama. Ova interaktivna radionica pružit će konkretne informacije i vještine koje polaznici mogu odmah primijeniti na vlastito brendiranje.

Za sudjelovanje na radionici obvezna je prijava putem:

– poveznice (Dubrovnik): https://forms.gle/J5jkojMuY71szK3A7

– poveznice (Ploče): https://forms.gle/JCMovsYJujBix9jK9

– maila: czp@czp.hr (Dubrovnik), ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr (Ploče) ili

– telefona: 099/261-8966 (Dubrovnik), 099/212-9765 (Ploče)

Ako ste poduzetnik u razvoju te želite ojačati prisutnost svog brenda na društvenim mrežama, pridružite nam se na ovoj inspirativnoj radionici koja će vas osnažiti u vašem online putovanju!