Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sve je spremno za 75. Dubrovačke ljetne igre

U Vrtu palmi Hotela Excelsior održana je konferencija za medije ususret otvaranju jubilarnih 75. Dubrovačkih ljetnih igara.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije, konferenciji su nazočile pročelnice Žaklina Marević i Jelena Dadić Račić.

‘Želim puno uspjeha novom vodstvu i, gledajući ovogodišnji program, uvjerena sam da su pred nama jedne vrlo uspješne Igre. Kao i svake godine, posebno vam želim zahvaliti na činejnici da uistinu uključujete djecu i mlade, imate posebne programe za njih i na taj način stvarate i odgajate nove generacije festivalske publike’, poručila je pročelnica Marević.

Na konferenciji za medije su govorili i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović, umjetnička ravnateljica Martina Filjak, ravnateljica dramskog programa Senka Bulić te glavna urednica Glorije Vedrana Čarapović Propadalo.

Jubilarne 75. Dubrovačke ljetne igre, koje će se od 10. srpnja do 25. kolovoza održati na različitim ambijentalnim lokacijama Grada, tijekom 47 festivalskih dana, inozemnoj i domaćoj publici predstavit će više od 60 dramskih, glazbenih, plesnih, folklornih i drugih programa.