Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Potpisani ugovori o financiranju programa udruga koje brinu o najranjivijim skupinama našeg društva

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u utorak u Dubrovniku Ugovore o financijskoj potpori za programe sedam udruga civilnog društva s područja Dubrovačko-neretvanske županije za 2024. godinu. Riječ je o programima ”Pomoć u kući starijim osobama na području Dubrovačko-neretvanske županije”, Dnevni boravak za djecu s cerebralnom paralizom „Skalin po skalin“ te ”Dnevni boravak za osobe s psihosocijalnim teškoćama.

Ugovori su potpisani s udrugom ”Dobra” iz Metkovića, udrugom ”Otac Ante Gabrić” iz Metkovića, udrugom ”Blage ruke” iz Dubrovačkog primorja, udrugom ”Dnevni boravak, pomoć i njega u kući za starije i nemoćne osobe” iz Ploča, udrugom ”Val” s Lastova te udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom ”Dva skalina” kao i udrugom za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnoga zdravlja i kvalitete života ”Lukjernica”.

‘Iznimno smo zahvalni na svemu što činite. Vaš doprinos našem društvu je zaista nemjerljiv i mi s velikim zadovoljstvom podupiremo vaš rad’, poručio je župan ovom prilikom.

Današnjem potpisivanju ugovora nazočila je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović sa suradnicima.