Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CZP: Uskrsni sajam u Pločama

Pokrenule ste svoje poslovanje i ponosno nudite vlastite proizvode/usluge?

Pridružite se čaroliji lokalnog poduzetništva na Uskrsnom sajmu kojeg organiziraju Vesela Vuković, Ivana Deak i Dunja Kežić ispred Zajednice poduzetnih žena – Be your own boss, u suradnji s Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Gdje? Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Kad? 03.04.2024. s početkom u 16:00 sati

Cilj nam je podržati, povezati i promovirati žensko poduzetništvo u dolini Neretve. Vjerujemo da su međusobna podrška i umrežavanje ključ uspješnog poslovanja, a naš sajam će biti savršeno mjesto za to!

Ali, to nije sve! Sajam je i humanitarnog karaktera, pa će svi prihodi od akontacija ići izravno na račun udruge Radost. Prvi dio sajma (16:00 – 17:00 sati), rezerviran je za žene poduzetnice, za međusobno umrežavanje i povezivanje, dok će drugi dio sajma – od 17:00 sati biti otvoren za javnost. Prilika je to da pokažete svoje proizvode i usluge!

Za sva pitanja i nedoumice možete se javiti na: vesela.vukovic2023@gmail.com, a obvezna je i prijava putem linka!

Prijave su otvorene do 30.03.2024. godine, a sajam se održava uz potporu sponzora – Radio postaja Ploče i Catering Pećina.

Međusobna podrška i umrežavanje su važne komponente uspješnog poslovanja jer kroz razmjenu iskustava, zajedničko učenje i podršku možete potaknuti rast svog poslovanja.

Pridružite nam se i zajedno stvorimo nešto posebno! Vidimo se u Poduzetničkom inkubatoru Ploče!