Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Brojne zanimljive aktivnosti Centra za poduzetništvo tijekom prosinca

Bez obzira na blagdansko ozračje, edukacijske aktivnosti Centra za poduzetništvo nastavljene su i tijekom prosinca. U Pločama je održana radionica „Razmišljajte kreativno, pričajte uvjerljivo“ za poduzetnike i brojne učenike iz Srednje škole Vela Luka na kojoj smo imali priliku saznati metode koje sažimaju najvažnije aspekte inovativnog razmišljanja i prenošenja ideja – design thinking, storytelling, beyond brainstorming.

Održane su i dvije online radionice, “Digitalni alati za optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa” i “Kreiraj svoj PO-SD obrazac”. Tako smo naučili postupak popunjavanja PO-SD obrasca obrtnika prema evidenciji o ostvarenim prometima, ali i kako digitalni alati mogu unaprijediti poslovanje te omogućiti da ostanemo konkurentni u brzom svijetu poslovanja.

U organizaciji zajednice poduzetnih žena Be Your Own Boss, a u suradnji s Centrom za poduzetništvo, u Poduzetničkom inkubatoru Ploče u prosincu je održan Božićni sajam na kojem su svoje proizvode i usluge predstavile poduzetnice s područja doline Neretve i šire.

Aktivnosti su pružile platformu za razmjenu ideja i iskustava te su potaknule sudionike da razmišljaju izvan okvira.

Centar će se potruditi i u budućnosti organizirati slične radionice koje će pružiti još više inspiracije i mogućnosti za učenje. U najavi je novi raspored edukacija koji će ubrzo biti dostupan na web stranici www.czp.hr.