Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Župan Dobroslavić sastao se s predsjednicom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marijom Buhač

Župan Nikola Dobroslavić održao je u palači Ranjina sastanak s predsjednicom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marijom Buhač i predsjedateljem Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislavom Martinovićem.

‘Naše županije su susjedne i puno toga nas veže, ali i obvezuje. S dosadašnjom Vladom imali su zaista izvrsnu suradnju i vjerujem kako će se ona nastaviti i u Vašem mandatu’, poručio je župan Dobroslavić novoj predsjednici Vlade HNŽ-a.

Predsjednica Buhač istaknula je kako je o suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom od svojih prethodnika čula samo riječi hvale.

‘Drago mi je da surađujemo na projektima prekogranične suradnje i vjerujemo u pomoć Dubrovačko-neretvanske županije posebno u segmentu povlačenja EU fondova u Budućnosti’, istaknula je predsjednica Vlade.

Na ovom radnom sastanku obrađene su brojne teme od kojih je najveći naglasak stavljen na pitanje vodoopskrbe i odvodnje Ivanice, ali i na cestu Slano-Zavala-Ravno, pitanje gospodarenja otpadom, zdravstvene zaštite, kao i projekte Gornjih horizonata i planirane Zračne luke Trebinje.

Današnjem sastanku nazočili su i zamjenik župana Joško Cebalo, načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović te pročelnica Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.