Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vela Luka: Besplatna radionica „Kako postati poduzetnik“

Potrebna je dobra volja, izvediva ideja, malo sreće, ali najviše znanja. Uspjeh u poslovanju rezultat je pažljivog promišljanja, istraživanja i donošenja odluka na temelju prikupljenih informacija.

Kako bismo vam olakšali i uputili vas na pravi smjer, Centar za poduzetništvo DNŽ, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) i Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka, poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 24.01.2024., s početkom u 10.00 sati u Veloj Luci.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a.

Centar za poduzetništvo će pružiti sveobuhvatan pregled procesa osnivanja pravnog subjekta. Tijekom prezentacije, informirat će o poreznim i računovodstvenim obvezama koje poduzetnici trebaju uzeti u obzir. Također će pružiti korisne informacije o dostupnim edukacijama, trenutnim natječajima za bespovratna sredstva te poduzetničkim kreditima koji nude povoljne kamatne stope, odnosno kredite s subvencijama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje dostupne poduzetnicima i onima koji to namjeravaju postati, a predstavnik Poduzetničkog inkubatora Vela Luka poticajne mjere Općine Vela Luka.

Mjesto održavanja: Općinska vijećnica, Obala 3 br. 19, Vela Luka

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/Shx8bCPvtYTtfBcm6

– maila: czp@czp.hr ili poduzetnicki.inkubator@velaluka.hr

– ili telefona: 020/418-401 (Dubrovnik) ili 091/526-0222 (Vela Luka)