Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje organizira motivacijsko predavanje zlatnih vaterpolista za učenike osnovnih škola

Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije organizira motivacijsko predavanje zlatnih vaterpolista za učenike šestih razreda osnovnih škola koje će se održati 6. svibnja s početkom u 10 sati u velikom amfiteatru Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7.

Predavanje se organizira u okviru preventivnih aktivnosti koje  Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije provodi u svrhu zdravog odrastanja djece i mladih.

U navedenom događanju sudjelovat će 218 učenika iz OŠ Cavtat, OŠ Ston, OŠ Kuna, OŠ Primorje, OŠ Janjina, OŠ Vladimira Nazora iz Ploča i OŠ Mljet.

U poplavi raznih priča o brzom uspjehu i svakodnevnim okolnostima koje odvlače mlade u sferu raznih ovisnosti, uspješni sportaši će na svom primjeru pokazati učenicima kako se do uspjeha dolazi snažnom voljom, svakodnevnim odricanjem i učenjem. Ujedno će motivirati učenike za bavljenje sportom.