Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ploče: besplatna radionica na temu Chat GPT – budućnost danas

Svaki korak prema digitalizaciji je korak bliže uspjehu, a jedan od najnovijih trendova je razvoj umjetne inteligencije. Ova tehnologija je budućnost i važno je biti pripremljen za njezino korištenje.

Jedan od najnovijih dostignuća u ovoj sferi je Chat GPT, sustav koji koristi generativne modele kako bi odgovorio na korisnička pitanja ili pružio podršku putem online chatova.

Kako biste naučili više o ovom inovativnom alatu i iskoristili njegove mogućnosti u povećanju razine produktivnosti, inovativnosti i konkurentnosti, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Chat GPT – budućnost danas.

Termin: 21.03.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će voditi Mato Brautović, redoviti profesor na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, specijaliziran je za nove informacijsko-komunikacijske tehnologije, digitalne metode, online novinarstvo i odnose s javnošću. Tijekom 2009./2010., stekao je dodatno znanje na University of Florida i The Poynter Institute u SAD-u putem Fulbright Visiting Scholar programa. Gostujući je predavač na brojnim međunarodnim sveučilištima, a izabran je i za člana Izvršnog odbora Europskog digitalnog medijskog opservatorija. Njegova stručnost čini ga izvrsnim predavačem na temu primjene ChatGPT u poduzetništvu, spajajući komunikacijsko znanje s naprednim tehnologijama.

Radionica će obuhvatiti pisanje upita za ChatGPT, primjenu ChatGPT u poslovanju (komunikacija s klijentima, analiza tržišta, generiranje sadržaja), demonstraciju upotrebe ChatGPT i strategije za odgovornu upotrebu. Također, dio radionice će biti rad u grupama kroz brainstorming i dijalog o mogućim primjenama u specifičnim industrijama.

Kako biste lakše savladali praktični dio radionice, poželjno je da donesete prijenosno računalo.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/P8UCauCTbZrat5f58

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Umjetna inteligencija će promijeniti svijet kakvog poznajemo. Ne propustite ovu priliku i unaprijedite svoje poslovanje s ChatGPT-om!