Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Izašao je novi kalendar edukacija Centra za poduzetništvo

Nakon kratkog blagdanskog raspoloženja, vrijeme je da se posvetite stjecanju novih znanja, jačanju poduzetničkih vještina i razvoju novih ideja. Centar za poduzetništvo pripremio je brojne zanimljive i korisne radionice u nadolazećem periodu, namijenjene poduzetnicima i onima koji to žele postati.

Aktivnosti Centra prilagođene su vašim željama i potrebama na temelju ankete o temama koje vas zanimaju, što još želite čuti i naučiti.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sve detalje možete pronaći u rasporedu edukacija na web stranici Centra www.czp.hr.

Na jednom mjestu možete pregledati termine radionica u narednim mjesecima, informirati se o predavačima i načinima prijave, olakšavajući tako planiranje sudjelovanja u skladu s vašim poslovnim obavezama. Predavači su vodeći u svojim područjima, spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo s vama.

Početak godine je idealno vrijeme za podizanje kvalitete poslovanja. Neka vaša tvrtka započne novu godinu s osvježenim strategijama, a završi je sa zavidnim poslovnim rezultatima