Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tradicionalni božićni domjenak Dubrovačko-neretvanske županije

U hotelu Palace održan je tradicionalni božićni domjenak. Uzvanike su dočekali domaćini župan Dobroslavić, zamjenik Joško Cebalo te predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić.

Župan Nikola Dobroslavić obratio se okupljenima i poželio im čestit Božić i sretnu Novu godinu. Osvrnuo se kratko i na 2023. godinu rekavši kako su realizirani brojni važni projekti te najavio nove uspjehe u godini pred nama.

‘Najprije ću spomenuti naš glavni fokus na povezivanje, i unutar županije, a i županije s ostatkom Hrvatske. U ovoj godini smo otvorili obilaznicu Stona, završili smo luku u Veloj Luci, u punom jeku su radovi na luci Polačište, na luci u Cavtatu, na Lastovu. To je dobra pretpostavka za daljnje povezivanje. Također smo dovršili projekt Centra kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu s Akademisom Čingrija i Garište, s Turističkom i ugostiteljskom školom. Završili smo novu sigurnu kuću u Dubrovačko-neretvansku županiju i Centar za djecu s poteškoćama u razvoju u Metkoviću. Bilo je puno projekata i uspjeha, ali mislim da su ovo oni koji će ostati pamćeni’, rekao je župan te zahvalio Vladi Republike Hrvatske na potpori i pomoći.

Današnjem domjenku nazočili su brojni visoki uzvanici iz društvenog i javnog života naše županije.