Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv na besplatnu radionicu “Razmišljajte kreativno, pričajte uvjerljivo“ 

Design Thinking, storytelling i beyond brainstorming su metode koje sažimaju najvažnije aspekte inovativnog razmišljanja, prenošenja ideja i marketinških strategija za razvoj brenda. Kombinacija ovih metoda omogućuje razvoj kreativnosti, empatije i strategijskog razmišljanja, što su ključni faktori za uspjeh u današnjem poslovnom svijetu.

Ako ste zainteresirani za razvoj kreativnosti, unapređenje vještina te inovativan pristup u razvijanju ideja i rješavanju problema, prijavite se na besplatnu radionicu Centra za poduzetništvo na temu “Razmišljajte kreativno, pričajte uvjerljivo – Design Thinking/Beyond Brainstorming/Storytelling“ uz vodstvo stručnjakinje za učenje i razvoj, dr. Tine Lee Odinsky-Zec.

Tina Lee Odinsky-Zec ima više od 20 godina iskustva u raznim sektorima. Vodila je L&D (learning and development) inicijative u korporativnim, neprofitnim i sveučilišnim okruženjima. Njezino iskustvo pomoglo je poduzetnicima u svim fazama, etabliranim korporativnim vođama i projektima društvenog utjecaja u postavljanju i postizanju ciljeva. 

Termin: 30.11.2023. u 09:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Predviđeno trajanje radionice: 6.30 h

Radni jezik: engleski (svi nivoi znanja jezika su dobrodošli)

Ova radionica će sudionicima pružiti osnovni okvir, vježbe te svjetske primjere pristupa i utjecaja Design Thinking-a. Ova metoda je ključna u procesu inoviranja i stvaranju proizvoda ili usluga koje korisnici zaista žele i trebaju. Storytelling, s druge strane, omogućuje polaznicima da nauče kako priče mogu utjecati na ljude, stvarajući emocionalnu vezu koja povećava sposobnost prenošenja ideja. Beyond Brainstorming predstavlja inovativan pristup razmišljanju i rješavanju problema koji je osmišljen kako bi unaprijedio klasičan brainstorming proces.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/QtszMTj54dWJLAGw9 

– maila: czp@czp.hr 

– telefona: 020/418-401

Radionica pruža vrijedno iskustvo i alate za unapređenje poslovnih rezultata i ostvarenje ciljeva poslovanja. Pridružite nam se kako biste, uz stručno vodstvo, poboljšali način na koji otkrivate, dizajnirate i isporučujete sa svrhom rasta i razvoja.