Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

𝗖𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿 𝘇𝗮 𝗽𝗼𝗱𝘂𝘇𝗲𝘁𝗻𝗶𝘀̌𝘁𝘃𝗼 𝗽𝗼𝘁𝗽𝗶𝘀𝗮𝗼 𝗦𝗽𝗼𝗿𝗮𝘇𝘂𝗺 𝘀 𝗛𝗔𝗠𝗔𝗚-𝗕𝗜𝗖𝗥𝗢-𝗼𝗺 𝗼 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗲𝗱𝗯𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮 𝗮𝗸𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲 𝘂 𝘀𝗸𝗹𝗼𝗽𝘂 𝗺𝗷𝗲𝗿𝗲 “𝗝𝗮𝗰̌𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗮𝗸𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗲 𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶”

Direktorica Centra za poduzetništvo Karmen Kutnjak potpisala je Sporazum s HAMAG-BICRO-om o provedbi programa akceleracije u sklopu mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti” (referentni broj u Nacionalnom planu oporavka i otpornosti C1.1.2. R2-I4).

Cilj mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti” je provedba visokokvalitetnog Programa akceleracije koji će omogućiti brži i kvalitetniji rast za novoosnovana poduzeća koja razvijaju inovativna rješenja. Podržanim novoosnovanim poduzećima olakšat će se pristup tržištima kapitala, roba i usluga, a s ciljem povećanja njihove spremnosti za investicije kao i stope trogodišnjeg preživljavanja.

Nositelj programa je Centar za poduzetništvo d.o.o., a partneri su  Poduzetnički inkubator Vela Luka d.o.o., Sveučilište u Dubrovniku, Razvojna agencija općine Orebić, RIT Croatia i Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA.